A-laget: Forslag til kampoppsett 3.div

Postet av Melhus IL - Fotball den 12. Des 2006

Kampoppsett 3.divisjon 2007

(12.12.06) Forslaget til kampoppsett er klart og Melhus åpner comebacket i 3.divisjon borte mot NTNUI 11.april. Første hjemmekamp blir et hyggelig gjensyn med naborival Flå den 21.april, før guttene setter seg på buss til Kyrksæterøra for å møte KIL/Hemne den 28.april.

Kampoppsettet er utarbeidet av kretsen ut i fra ønsker fra klubbene selv, men det vil sannsynligvis dukke opp flere omberamminger frem mot nyttår. For Melhus sin del er 9 av kampene lagt til fredager. Dette skulle ikke være noe problem i seg selv, men det spørs om hvorvidt det er mulig å få satt igang de kampene som starter i normal arbeidstid. Syv av kampene har foreløpig starttidspunkt klokken 15.00, og én kamp klokken 16.00.

Oppmann for seniorlaget, Jens Øyaas, sier over telefon i kveld at han ikke ennå har fått sett skikkelig på kampoppsettet, men at han synes det virker noe merkelig at så mange av fredagskampene er satt opp så tidlig på ettermiddagen. - Dette er noe vi må se nærmere på i de kommende dagene, før vi eventuelt vil vurdere om vi ønsker å flytte noen kampene, sier Øyås i sin kommentar.

Melhusweben avventer med å legge ut hele kampprogrammet til det er kommet bekreftelse på et endelig oppsett, så alle som har tenkt seg på kamp i Gruva - eller andre steder - kan ennå vente med å avlyse hytteturene. For de som ønsker å se forslaget fra STFK slik det foreligger, kan besøke denne nettsiden:

http://idrett.speaker.no/06/Table.aspx?WCI=wiFixtureList&TournamentId=278681
Bronse til J90 i Julecupen

Postet av Melhus IL - Fotball den 11. Des 2006

J90
(11.12.06) J90 deltok i helgen med to jevne lag på Flatås Julecup. Dessverre røk ett av lagene ut i gruppespillet på målforskjell, mens det andre laget spilte seg fram til bronsefinalen. Her ble det en sikker seier med 5-2 over Sjetne. Vinner ble Kattem, som slo ut Melhus i en meget jevn og spennende semifinale med 2-1. A-laget: Overgangsrykter

Postet av Melhus IL - Fotball den 6. Des 2006

Senior Herrer
(06.12.06)
Det er som vanlig høytid for overganger og rykter. Melhusweben er selvfølgelig på plass for å dekke alle overganger. Men inntil penn har møtt papir og kontrakter er i boks, tar vi en liten titt på ryktebørsens meldinger.

 

 

Kabalen med tanke på neste sesongs spillerstall skal legges, men ennå er det for tidlig å si hvem som kommer, og hvem som eventult forlater klubben. Etter opprykket til 3.divisjon ble naturlig nok Melhus en mer attraktiv klubb for nye spillere, noe som har stor betydning i forhold til de spillerne som klubben har kontaktet.

Som nevnt er det litt tidlig å fastslå hva som kommer til å skje, men at det er ting på gang er klart. At Melhus ønsker å styrke alle lagdelene foran comebacket i 3.divisjon er ingen hemmelighet, ikke minst med tanke på at enkelte spillere har forlatt klubben etter serieslutt.

Blant annet har årets kaptein, Anders Sand, flyttet til Oslo i påvente av en lengre reiseperiode jorda rundt. Dette medfører at klubben har mistet en av de mest rutinerte spillerne i årets stall. Et klart tap for klubben, selv om det er flere unge midtstoppere i klubben. Melhusweben vil takke Anders for bidraget han har gitt til klubben (så langt), og ønsker ham god tur og velkommen hjem ved en senere anledning.

I tillegg er det flere spillere som per tiden er, eller er innkalt til, militærtjeneste. Her er det en del ubesvarte spørsmål i forhold til tjenestested hos enkelte, men dette vil uansett vanskeliggjøre muligheten for disse spillerne til å bidra neste sesong. På nyåret er Mats Berg ferdig med sin tjeneste og vender forhåpentligvis tilbake for fullt i Melhustrøya.

Når det gjelder nye fjes, så er det ingen som har signert ennå, men i tiden fremover er det flere spillere i andre klubber som har signalisert at de ønsker å trene med klubben. Dette er det selvfølgelig anledning til, i en klubb hvor alle er velkomne til å vise seg frem, så vil det være opp til den sportslige ledelse hvorvidt dette er personer man vil knytte seg til videre. Ryktene er som alltid florerende, med både spillere fra Oslo-området og klubber i nærområdet på "kandidatlista." Enkelte er kontaktet av klubben direkte, mens andre kommer på eget initiativ.

Allerede i morgen kveld vil det være anledning til å se en spiller fra Oslo-klubben Oldenborg vise seg frem i Gruva. Spilleren sies å kunne bekle flere roller i laget, men har de siste sesongene vært mest å se på back og midtbane. 23-åringen har tidligere spilt for én av våre naboklubber, før han flyttet til Oslo for et par år siden. For 2 år siden var spilleren på Melhus-trening, og var den gang svært ønsket av datidens trenerteam, Sef og Jonke, men flyttingen satte en stopper for overgangen. I en kommentar sier han at det denne gangen er 80% sjanse for at han velger Melhus, men at han inntil videre avventer situasjonen til han har trent med laget og avklart enkelte personlige forhold i forhold til bosted. Vi ønsker velkommen til Melhus og Gruva, og benytter sjansen til å ønske lykke til.

Tidligere Melhus-kaptein Asgeir Ofstad vender mest sannsynlig nesen hjem til moderlandet neste år fra USA. Melhus skal etter det Melhusweben erfarer ha vært i kontakt med Asgeir, men Kolstad Fotball melder på sine nettsider at Asgeir har forlenget sitt engasjement med dem (han har de to siste sesongene spilt to halve sesonger for klubben fra sørsia).

Ryktebørsen sier også at en målvakt på det nærmeste er klar for klubben fra nyttår, noe som kommer godt med i og med at Håvard Johannesen forlater klubben etter å ha vært på utlån fra Byåsen på høsten. Den nye målvakten sies å være en gammel kjenning som ønsker å komme hjem igjen, noe som er svært gledelig med tanke på klubbens ønske om flest mulig spillere med lokal forankring.

Melhusweben følger alle overgangsrykter med argusøyne, og håper å kunne komme tilbake med mer håndfaste nyheter ved en senere anledning - hvor også mer spesifikke navn vil dukke opp.

For eventuelle spillere som ønsker å komme på trening, så vil det være åpne treninger onsdager og lørdager for alle som mener de har noe å bidra med. Onsdagene møtes vi i Gruva og på lørdagene er det innendørstrening i Melhushallen.

(NB: Melhusweben uttaler seg uavhengig av klubbens sportslige ledelse)
Sølv i KM 5er-fotball for J92

Postet av Melhus IL - Fotball den 3. Des 2006

J92
(03.12.06)
I helgen ble det arrangert KM i 5er-fotball (five-a-side) i Meråkerhallen for J14. Melhus storspilte på kunstgresset og spilte seg helt fram til finalen etter 5 strake seire og en målforskjell på hele 28-2. Finalen ble ett spennende oppgjør mot KIL/Hemne, men dessverre ble det tap 0-1 i en kamp som Melhusjentene hadde fortjent ett bedre resultat i.  KIL/Hemne ble dermed krestmester både i 11er og 5er i år. Tap på straffekonk i kvartfinalen for J91

Postet av Melhus IL - Fotball den 3. Des 2006

J91
(03.12.06)
 I MalvikCupen i helgen deltok J91 på KM 7er i J16-klassen. Melhus vant alle sine 3 kamper i grunnspillet, men tapte dessverre på straffekonk i kvartfinalen mot Tangmoen. Kretsmestre ble her Neset/Aasguten. Videoer fra J90 sin deltakelse på Norway Cup

Postet av Melhus IL - Fotball den 1. Des 2006

Straffekonk i 1/8-finalen mot Åsane
(01.12.06) Ved å spille seg helt fram til kvartfinalen i J16-klassen på Norway Cup i sommer, ble J90 og Nardo G16 de to lagene fra Trøndelag som kom aller lengst i den populære turneringen. Ett av de mange høydepunktene for jentene fra Melhus, var seieren i 1/8-finalen mot Åsane. Video fra den meget spennende straffekonken og de påfølgende jubelscenene ser dere her.


Nedenfor finner dere en annen video med glimt fra Norway Cup:
Gode resultat i innecuper

Postet av Melhus IL - Fotball den 30. Nov 2006

(30.11.06) Så fort utesesongen er over, så starter sesongen for innendørscuper. Sist helg deltok både G91 og J92 på MalvikCupen (7'er) i Abrahallen, som er den største innecupen i Trøndelag. Begge Melhus-lagene gikk videre fra grunnspillet. I sluttspillett tapte G91 på straffekonk mot Tiller i 1/8-finalen, mens J92 røk med 0-1 for KIL/Hemne i kvartfinalen. Vinnere  ble nettopp KIL/Hemne i jenteklassen (J15) og Nardo i gutteklassen (KM G16).Leie av Klubbhuset

Postet av Melhus IL - Fotball den 23. Nov 2006

(23.11.06) Nå er det ny kontaktperson for leie av lokaler i Klubbhuset; Gunnar Heggstad, mobil 99 53 97 69.

 
Avdelingsoppsett 3.divisjon 2007

Postet av Melhus IL - Fotball den 7. Nov 2006

3.div. 2007
(07.11.06) Trøndelag Fotballkrets har satt opp avdelingene i 3.divisjon for sesongen 2007. Melhus har kommet i samme avdeling som Rosenborg 3, Ranheim 2, Charlottenlund, NTNUI, Orkla, Tynset, Buvik, Flå, KIL/Hemne, Rissa og Nidelv. Her blir det mange spennende oppgjør...
Den andre 3.divisjons avdelingen består av Neset, Strindheim2, Rørvik, Namos, Levanger 2, Vuku, Verdal, Kattem, Stj.Blink, Kolstad, Malvik og Tiller.Stem på Klubben i ditt hjerte!

Postet av Melhus IL - Fotball den 4. Nov 2006

Stem på Melhus som klubben i ditt hjerte!
(04.11.06) Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping, P4 og Dagbladet inviterer deg til å være med på avstemningen 'Klubben i mitt hjerte'. Gå til denne linken, tast inn kode og trykk på stemmeknappen for å støtte Melhus. Vinnerklubben stikker av med en premie til en verdi av kr. 100.000. La oss håpe og tro at det blir Melhus. NB! Du kan gi stemme til Melhus hver dag fram til 17.november.

«Klubben i mitt hjerte» er et felles prosjekt for Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping, P4 og Dagbladet. Det blir arrangert for å styrke fellesskapet i norsk idrett.

Årets utgave av «Klubben i mitt hjerte» starter lørdag 4.november. Da åpner vi stemmelokalet i Dagbladet.no fra kl.00.01, og vi holder åpent helt til fredag 17.november kl.12.00. Vinnerne blir publisert på P4 og i Dagbladets papirutgave lørdag 18.november.

Denne gangen er konkurransen delt i fem klasser slik at alle idrettsklubber, samt bedrifts -og studentidrettslag i praksis har muligheten til å vinne:

 • Klasse 1
  Fleridrettslag med flere enn 500 medlemmer
 • Klasse 2
  Fleridrettslag med færre enn 500 medlemmer
 • Klasse 3
  Spesialklubber med flere enn 100 medlemmer
 • Klasse 4
  Spesialklubber med færre enn 100 medlemmer
 • Klasse 5
  Bedrift -og studentidrettslag

Norsk Tipping gir de ulike vinnerne og andreplassene penger til idrettsutstyr etter følgende satser:

 • Klasse 1
  1.premie: 100 000 kroner
  2.premie: 25 000 kroner
 • Klasse 2
  1.premie: 75 000 kroner
  2.premie: 25 000 kroner
 • Klasse 3
  1.premie: 50 000 kroner
  2.premie: 25 000 kroner
 • Klasse 4
  1.premie: 25 000 kroner
  2.premie: 10 000 kroner
 • Klasse 5
  1.premie: 50 000 kroner
  2.premie: 25 000 kroner

Fra stemmestart finner du din klubb under rett fylke i oversikten nedenfor. Det gjør det lett å stemme. Men i tillegg til å mobilisere for flest mulige stemmer på din hjerteklubb, gjelder det å bruke denne kampanjen til å finne ut hvordan dere i din klubb eller ditt lag kan drive idrett som gir enda mer glede og fellesskap. Fra kampanjestart kan du lese reportasjer om ulike klubber hver dag i Dagbladets papirutgave eller høre om avstemningen på P4. Selve konkurransen følges løpende opp her på Dagbladet.no fra du begynner å stemme.

Lykke til med arbeidet for din hjerteklubb!
Idrettens store kunnskapsturné

Postet av Melhus IL - Fotball den 3. Nov 2006

Idrettens store kunnskapsturné
(03.11.06) Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF) har i samarbeid med Norsk Tipping gleden av å invitere til kunnskapsturné! Idrettens store kunnskapsturné kommer til Trondheim torsdag 16. november, med foredragsholdere som Cato Zahl Pedersen, Halldor Skard, Kristin Eggen, Jan Erik Ingebrigtsen og Svein Tore Samdal.


Kunnskapsturneen er en serie regionskonferanser for trenere, ledere, tillitsvalgte og engasjerte foreldre i norsk idrett. Målet er å utvikle, ta vare på og utveksle kunnskap om idrett. Årets turné har som mål å formidle det beste fra de beste innen trening og ledelse. Årets tema vil spesielt vektlegge barne- og ungdomsidretten.

Hvor: Trondheim Spektrum

Når: Torsdag 16. november (Kl 18.00 - 21.00)

Program:
Konferansier Asle Berteig
18.00 Karl-Arne Johannessen
18.05 Cato Zahl Pedersen
18.50 Halldor Skard - Hvordan skape idrettsglede?
19.15 Pause med lett mat
19.40 Kristin Eggen (Ranheim IL)
19.50 Jan Erik Ingebrigtsen (Avdelingsleder NTNU: Senter for idrettsforskning) - Hva er god barneidrett?
20.05 Svein Tore Samdal
20.30 Avslutning

Påmelding her
Treningstid Kunstgress/Hallbanen/Melhushallen

Postet av Melhus IL - Fotball den 28. Okt 2006

Treningstid vinter 2006/2006
(28.10.06) Kunstgressbanen vil bli brukt til treninger i høst så lenge den er frostfri. Etter nyttår vil Hallbanen bli brøytet/saltet. Det er trenerens ansvar å sørge for at lyset blir slått av/på både i Gruva og på Hallbanen. Lysbryter for Hallbanen finnes hos tilsynsvakt i Melhus-hallen, tlf 72 87 22 24. Gruva SKAL brukes til garderober. Fordelt treningstid for Melhushallen er også klar. Alle treningstider finner du her .Trenerkurs - Trener 1, del 4

Postet av Melhus IL - Fotball den 27. Okt 2006

Fotball-styret
(27.10.06) Trenerkurs - Trener 1, del 4 - ble avlyst forrige gang, men nå setter vi opp kurset på nytt. Dette er en kjempemulighet for påfyll av trener - kompetanse. Kurset avholdes fredag 10.11 og lørdag 11.11 i Gruva. Trener I kurs består av 4 deler. Delene kan tas i vilkårlig rekkefølge. Det er derfor ikke nødvendig å ha tatt de andre delene før du tar del 4.


Hei

Trenerkurs - Trener 1, del 4 - ble avlyst 13. og 14.okt. Vi setter nå kurset opp på nytt.

Dette er en kjempemulighet for påfyll av trener - kompetanse:

Kurset avholdes Fredag 10.11 og lørdag 11.11 i Gruva.

Trener I kurs består av 4 deler. Delene kan tas i vilkårlig rekkefølge. Det er derfor ikke nødvendig å ha tatt de andre delene før du tar del 4.

Kurset holdes
Fredag 1800-2200, og
Lørdag 0900-1600

Antrekk: treningsklær da opplæring foregår både inne og ute på banen.

Påmelding sendes til lone.holskil@vesta.no innen ondag 8.november.

Til sammen utgjør de fire delkursene det første trinnet i NFFs formelle trenerutdanning og gir autorisasjon som Trener I. Melhus IL fotball har startet en prosess for å få kvalifiserte trenere til de ulike aldersbestemte lag, og om ikke lenge vil det være at krav å ha Trener I kurs for å kunne være trener fra et gitt nivå/trinn. Jeg vil derfor oppfordre til å påstarte denne kompetansehevingen.

Jeg vil i tillegg oppfordre deltagere på Trener I - delkurs 1 - som ble holdt i juni, til å delta.

Fint hvis du kan bringe denne invitasjonen til andre aktuelle kandidater på ditt lag som jeg ikke har mail-adressen til. Takk.

mvh
Lone Holskil
Utdanningskontakt MIL Fotball & Utdanningskoordinator Sone Gauldal Nord
mob 91781227
lone.holskil@vesta.no
NFF henter kunnskap i Melhus

Postet av Melhus IL - Fotball den 26. Okt 2006

Samarbeid med NFF
(26.10.06) Fotballavdelinga i Melhus lå nærmest med brukket rygg inntil Stig Mikkelsen ble ansatt som daglig leder. Han har bygget en organisasjon som er så imponerende at Norges fotballforbund (NFF) vil vite hvordan det er gjort. (Av Øyvind Brostrøm, Trønderbladet 21.10.06)
Onsdag denne uka var den gamle landslagskapteinen Heidi Støre i Gruva for å få et innblikk i verktøyet Mikkelsen og fotballavdelinga har benyttet det siste halvannet året. Støre ble i september i fjor av NFF ansatt som prosjektleder for klubbutvikling i Toppserien for kvinner.

- Stillingen er et engasjement på tre år. Målet er enkelt sagt å bygge opp gode klubbmiljøer som står støtt både økonomisk og administrativt, forklarer Støre som har kontor på Ullevaal stadion i Oslo.

Som hjelp til klubbutvikling har Støre og resten av NFFs prosjektgruppa tatt i bruk organisasjonsbyggingsmodellen som Stig Mikkelsen har utviklet.

- Her i avdelinga var det på et tidspunkt kun formannen igjen. I løpet av halvannet år har antallet økt til 25 personer. Metodikken går ut på å få frivillige på plass, og informere dem om hva de skal gjøre. Det er viktig at flere deler på ting, på denne måten blir det mer fordeling og færre brenner seg ut, forklarer 30-åringen.

Roser Melhus
Det er nettopp metodikken bak organisasjonsbygginga Støre i fotballforbundet ønsker å vite mer om. Håpet er at modellen kan overføres til toppserie-klubbene for kvinner, som generelt sliter med å få på plass en profesjonell organisasjon.

- Vi har allerede tatt det i bruk. Men nå er vi her for å lære mer, og vi er veldig nysgjerrige. I tillegg skal vi besøke både Trondheims- Ørn og Kattem (nyopprykket) mens vi er i Trondheim. Verktøyet de tydeligvis har her i Melhus virker å være velutviklet, og vi er veldig glade for at de er velvillige til å dele kunnskapene med oss. All honnør til klubben for det, sier Støre, som også har med Steinar Mikkelsen, far til Stig, i sin prosjektgruppe. Steinar har blant annet drevet klubbutvikling i både Trondheim- Ørn og Kattem.

Tar tid
Ifølge Stig og Steinar Mikkelsen har antall timer basert på frivillig arbeid innen fotballavdelinga i Melhus økt med 6-7000 timer siden Stig startet i jobben i Gruva. Men til tross for at de er villig til å dele kunnskapene med andre, blir det aldri aktuelt å sende den fra seg uten at de selv er med.

- Klubbene får ikke dette sånn uten videre. Det må være med en budbringer, og klubbene må ha personer som kan motta budskapet, ellers har det ingen hensikt, forklarer de.

Og det er nettopp dette Støre skal prøve å innprente i toppserieklubbene.

- Målet er at strukturen og apparatet skal være på plass i løpet av tre år slik at det daglige arbeidet ikke er avhengig av enkeltpersoner. Men alle må forstå at det tar tid å bygge en organisasjon. Trondheims-Ørn har kommet langt, men de har fortsatt en vei å gå. Melhus derimot er en foregangsklubb på akkurat dette, sier Støre.

- Det er artig å få gode tilbakemeldinger, og det motiverer til å fortsette å utvikle verktøyet videre, sier Stig.

- Bør ha daglig leder
Heidi Støre forteller at NFF går inn med midler i form av lønn til toppserieklubber som ansetter en daglig leder som skal bygge organisasjonen i den enkelte klubb. Det første året dekker de 90 prosent, det neste 60 prosent, og det siste året prosjektet pågår, kun 30 prosent av lønna.

- Når en klubb passerer en viss størrelse, bør en daglig leder ansettes. Jeg sier ikke i 100 prosent. Melhus er av en sånn størrelse at klubben krever en daglig leder, fastslår Steinar Mikkelsen.

PS! Melhus IL har cirka 500 aktive fotballspillere. Med mine, dine og våre barn innebærer det nærmere 1500  foreldre/voksne som kan gjøre en jobb i klubben.

Stig Mikkelsen (t.v.), daglig leder i fotballavdelinga i Melhus, har ikke glemt gamle kunster.
Heidi Støre og Steinar Mikkelsen følger spent med.
(Foto: Øyvind Brostrøm, Trønderbladet)

Heidi Støre
Alder: 43
Yrke: prosjektleder for klubbutvikling i Toppserien i regi av NFF
Meritter: seriemester flere ganger, proff i japanske Nikko i fire år, 151 landskamper, landslagskaptein i en årrekke, VM-gull to ganger, EM-gull to ganger, VM-sølv, EM-sølv
Tidligere klubber: Athene Moss, Sprint/Jeløy, Kolbotn, Nikko
Aktuell: Var denne uka i Gruva i Melhus og fikk innføring i hvordan fotballavdelinga med Stig Mikkelsen i spissen har bygd opp sin organisasjon.Impulssamling for trenere

Postet av Melhus IL - Fotball den 24. Okt 2006

Trøndelag Fotball-krets
(24.10.06) Trøndelag Fotballkrets inviterer alle fotballtrenere til en praktisk impulssamling:
LØRDAG 28.OKTOBER KL.15.00.-17.30, ØVERLANDS MINDE (Stjørdal).
Samlingen er for trenere på alle nivå innen barn-, ungdom- og voksenfotball! Samlingen legger hovedsakelig vekt på å vise frem sentrale aktiviteter/øvelser og metoder for å skape trivsel, læring og utvikling!


Innhold:

Kl.15.00.-16.00.         ”Hvordan trene miniputter – aktiviteter og metoder”

                                   v/Jan-R.Saltvik og medtrenere

 

Kl.16.00.- 17.30.        ”Hvordan trene unge seniorspillere – aktiviteter og ferdigheter”

                                   v/Stig Winsnes og Nils P.Austad

Samlingen er gratis – her er det bare å møte opp på kunstgressbanen på Stjørdal !

VEL MØTT !
GauldalsTippen 2006 - The End

Postet av Melhus IL - Fotball den 12. Okt 2006

Vegard Tørset ble Gauldalsmester 2006 (foto: Trønderbladet)
(12.10.06) Gauldalstippen er over for i år og vi har nå den ære av å presentere årets offisielle Gauldalsmester i fotball-tipping. Denne ærefulle tittelen tildeles i år Vegard Tørset fra Korsveien. Andreplassen holdes også i slekta og tas av Oddvar Tørset, mens tredjeplassen går til Marius Folde fra Kvål. Premieringen blir presentert i Trønderbladet. MelhusWeben, GimseWeben og Trønderbladet gratulerer!GauldalsTippen 2006

Resultat ved sesongslutt

Plass

Navn

Sted

Totalt

1

Vegard Tørset

Korsvegen

89

2

Oddvar Tørset

Korsvegen

86

3

Marius Folde

Kvål

85

4

Brynjulf Kregnes

Melhus

84

 

Jostein Løkken *

Trondheim

84

 

Øystein Hoftun

Trondheim

84

7

Bjørn Ivar Haugen

Singsås

83

 

Bård H. Stenseth

Leinstrand

83

9

Ola Joar Sundli

Soknedal

82

10

Geir Bekken

Hovin

81

 

Nils Ingulf Langlete

Svolvær

81

12

Petter Langørgen

Gimse

80

 

Roar Løkken

Melhus

80

14

Per Olav Haugen

Singsås

79

15

Frank Darminder Singh

Ler

78

 

Frode Dahl

Melhus

78

 

Trond Vikan Johnsen

Melhus

78

18

Arnt Sundli

Soknedal

76

 

Espen Tømmervold

Tanem

76

 

Gudmund Holte

Trondheim

76

 

Ida Buseth Andersen

Singsås

76

 

Oddbjørn Sandø

Buvika

76

 

Roy Jarle Jensen

Melhus

76

24

Erling Onsøyen

Tiller

75

 

Ingebrigt Eidsmo

Kvål

75

 

Lars Hyttehaug

Budalen

75

 

Morten Dahle

Trondheim

75

 

Odd Kjønsvik

Kyrksæterøra

75

 

Steinar Eggen

Melhus

75

 

Unni Brattset

Melhus

75

31

Eivind Ibenz Klemetsvoll

Kvål

74

 

Ingve Løkken

Trondheim

74

 

Kristoffer Hyttehaug

Budalen

74

34

Anne Sørflå

Ler

73

 

Arnt Mikkelsen

Røros

73

 

Bård Willy Alexandersen

Gimse

73

 

Øyvind Onsøyen

Gimse

73

38

Iver Myhre

Støren

72

39

Andreas Almås

Singsås

71

 

Sindre Berg

Melhus

71

41

Atle Hokseggen

Kvål

70

 

Erlend Estenstad

Melhus

70

 

Jens Olav Hov

Budal

70

 

Lars Emil Hov

Budalen

70

 

Ove Mosand

Ler

70

 

Tonje Tangvik

Buvik

70

 

Une Adeline Haugen

Melhus

70

48

Hjørvard Bjørnbeth

Gimse

69

 

Ingmund Solberg

Soknedal

69

 

Roger Kamphaug

Trondheim

69

 

Tor Kåre Hoel

Lundamo

69

 

Vegard Haugen

Melhus

69

53

Bård Magnus Mikkelsen

Gimse

68

 

Håvard Rokke

Stjørdal

68

 

Kim Arntzen

Dyrvik

68

 

Reidar Monsen

Melhus

68

 

Roger Johansen

Trondheim

68

58

Jens Erik Arnesen

Askim

67

 

Knut Terje Vigdal

Oslo

67

 

Terje Vingen

Buvik

67

61

Bjørn Branem

Melhus

66

 

Finn Arne Graabak

Melhus

66

 

Gunnar  Servold

Trondheim

66

 

Lars Gunnar Storli

Budalen

66

65

Jarle Løkken

Melhus

65

66

Asle Olav Løkken

Soknedal

64

 

Dag Bjørnli

Støren

64

 

Lars Esten Heggvik

Kvål

64

 

Ola Bjørnli

Støren

64

 

Per Kristian Berg

Gåsbakken

64

 

Svein Gunnar Arntzen

Gimse

64

 

Terje Tubaas

Melhus

64

73

Oddleif Almås

Singsås.

63

74

Gunvor Sunnset Alexandersen

Gimse

62

 

Ragnar Bye

Hovin

62

76

Johan Digre

Singsås 

61

 

Jørgen Nyland Graabak

Melhus

61

78

Odd Stein Aas

Soknedal

60

79

Abjørn Grendstabakk

Hovin

59

 

Mats Ivar Sandmo

Namsos

59

 

Ole Oddbjørn Haugen

Rognes

59

82

Anne Sundli

Soknedal

58

 

Per A. Buseth

Singsås

58

84

Nina Åmot

Gimse

57

85

Kim Andre Haugen

Rognes

55

86

Marit Børset

Støren

54

 

Villy Stein

Spongdal

54

88

Hans Petter Breiby

Støren

52

 

Magni Lunde

Melhus

52

90

Preben Lunde Simonsen

Melhus

50

91

Heidi Hyttehaug

Budalen

49

 

Karoline Lunde Simonsen

Melhus

49

93

Aleksander Åmot Olsen

Gimse

47

94

Einar Broen

Brandbu

41

 

Else Amundsen

Singsås

41

96

Svein-Inge Simonsen

Melhus

33


*Stiller utenfor konkurranse


R. Dato Hjemmelag - Bortelag Div. Resultat H U B
1 27.04.2006 Fosenlaget - Melhus 4.div. 3-5     X
  28.04.2006 Flå - Nidelv 3.div. 1-3     X
  28.04.2006 Klæbu - Tydal 4.div. 0-2     X
  29.04.2006 Singsås - Tynset 2.div. kv. 5-4 X    
  29.04.2006 Frøya - Sokna 4.div. 5-1 X    
  29.04.2006 Mausund - Skaun 5.div. 3-1 X    
2 29.04.2006 Singsås - Leik 5.div. 4-2 X    
  02.05.2006 Gimse - Trønder-Lyn 5.div. 4-1 X    
  04.05.2006 Munkholmen - Sokna 4.div. 3-2 X    
  05.05.2006 Buvik - Meldal 3.div. 6-4 X    
  05.05.2006 Orkla - Flå 3.div. 6-1 X    
  26.08.2006 Hovin - Støren 5.div. 6-2 X    
3 08.05.2006 Melhus - Orkla 2 4.div. 3-1 X    
  09.05.2006 Flå 2 - Gimse 5.div. 3-5     X
  09.05.2006 Støren - Leik 5.div. 1-6     X
  09.05.2006 Trønder-Lyn - Hovin 5.div. 2-2   X  
  12.05.2006 Flå - Tiller 3.div. 4-2 X    
  12.05.2006 Støren - Gimse 5.div. 1-8     X
4 13.05.2006 Selbu - Buvik 3.div. 2-6     X
  13.05.2006 Klæbu - Tylldal 4.div. 1-2     X
  13.05.2006 Rindal - Melhus 4.div. 1-4     X
  15.05.2006 Gauldal - Singsås 5.div. 3-4     X
  18.05.2006 Leinstrand - Sverresborg 4.div. 0-2     X
  18.05.2006 Gimse - Budal/Sokna 2 5.div. 7-1  X    
5 18.05.2006 Trønder-Lyn - Leik 5.div. 3-2 X    
  19.05.2006 Buvik - Tynset 3.div. 1-1   X  
  19.05.2006 Melhus - Frøya 4.div.

2-0

X    
  19.05.2006 Sokna - Fosenlaget 4.div.

4-3

X

   
  20.05.2006 Malvik FK - Flå 3.div. 4-3 X    
  21.05.2006 Singsås - Tr.heims-Ørn 2 2.div. kv. 1-9     X
6 23.05.2006 Gauldal - Gimse 5.div. 4-4    X  
  23.05.2006 Skaun - Lensvik 5.div. 3-1 X    
  25.05.2006 Leinstrand - Vanvik 4.div. 2-3     X
  26.05.2006 Flå - Buvik 3.div. 2-4     X
  26.05.2006 Melhus - Oppdal 4.div. 4-0 X    
  27.05.2006 Singsås - Støren 5.div. 8-0 X    
7 30.05.2006 Støren - Trønder-Lyn 5.div. 4-7     X
  01.06.2006 Hovin - Gauldal 5.div. 0-3     X
  02.06.2006 Buvik - Kvik 3.div. 5-2 X    
  02.06.2006 Meldal - Flå 3.div. 1-1   X  
  02.06.2006 Glimt - Melhus 4.div. 1-3     X
  02.06.2006 Heimdal - Leinstrand 4.div. 2-1 X    
8 02.06.2006 Klæbu - National 4.div. 4-7     X
  02.06.2006 Sokna - Rindal 4.div. 5-0 X    
  02.06.2006 Gimse - Singsås 5.div. 3-4     X
  03.06.2006 Singsås - Træff 2.div. kv. 0-6     X
  05.06.2006 Singsås - Volda 2.div. kv. 1-1   X  
  06.06.2006 Gauldal - Leik 5.div. 1-4     X
9 06.06.2006 Gimse - Hovin 5.div. 6-0    
  08.06.2006 Leinstrand - Fosen 4.div. 1-2     X
  09.06.2006 Flå - Selbu 3.div. 3-2 X    
  09.06.2006 Melhus - Sokna 4.div. 3-3   X  
  10.06.2006 Nardo - Buvik 3.div. 3-1 X    
  10.06.2006 Singsås - Trønder-Lyn 5.div. 6-2 X    
10 15.06.2006 Munkholmen - Melhus 4.div. 1-2     X
  16.06.2006 Buvik - Nidelv 3.div. 5-3 X    
  16.06.2006 Klæbu - Kattem 4.div. 2-7     X
  16.06.2006 Sokna - Oppdal 4.div. 3-3   X  
  16.06.2006 Leik - Gimse 5.div. 2-3     X
  17.06.2006 Tynset - Flå 3.div. 7-1  X    
11 05.08.2006 Fjellværøy - Skaun 5.div. 4-3 X    
  20.06.2006 Gimse - Melhus 2 5.div. 2-1 X    
  21.06.2006 Gauldal - Støren 5.div. 11-3 X    
  21.06.2006 Hovin - Leik 5.div. 2-1 X    
  22.06.2006 Leinstrand - Ørland 4.div. 5-3 X    
  23.06.2006 Orkla - Buvik 3.div. 6-4 X    
12 26.06.2006 Melhus - Nidelv 2 4.div. 10-1 X    
  27.06.2006 Gimse - Støren 5.div. 6-3 X    
  22.08.2006 Gauldal - Trønder-Lyn 5.div. 9-2 X    
  30.06.2006 Buvik - Tiller 3.div. 4-0 X    
  30.06.2006 Flå - Kvik 3.div. 8-0 X    
  30.06.2006 Melhus - Fosenlaget 4.div. 12-0 X    
13 22.08.2006 Leik - Singsås 5.div. 2-3     X
  01.07.2006 Sokna - Frøya 4.div. 4-4   X  
  01.07.2006 Skaun - Mausund 5.div. 4-3   X  
  16.08.2006 Buvik - Malvik FK 3.div. 2-1 X    
  16.08.2006 Flå - Nardo 3.div. 1-2     X
  04.08.2006 Nidelv - Flå 3.div. 2-3     X
14 08.08.2006 Støren - Hovin 5.div. 2-4     X
  08.08.2006 Trønder-Lyn - Gimse 5.div. 0-3     X
  11.08.2006 Flå - Orkla 3.div. 1-5     X
  11.08.2006 Meldal - Buvik 3.div. 2-2   X  
  26.08.2006 Sokna - Munkholmen 4.div. 1-0 X    
  06.05.2006 Klæbu - Brekken 4.div. 2-3     X
15 14.08.2006 Orkla 2 - Melhus 4.div. 2-2   X  
  15.08.2006 Gimse - Flå 2 5.div. 5-4 X    
  17.08.2006 Hovin - Trønder-Lyn 5.div. 8-2 X    
  17.08.2006 Lensvik - Skaun 5.div. 3-2 X    
  18.08.2006 Buvik - Selbu 3.div. 7-1 X    
  18.08.2006 Melhus - Rindal 4.div. 5-0 X    
16 19.08.2006 Singsås - Byåsen 2.div. kv. 2-3     X
  19.08.2006 Singsås - Gauldal 5.div. 2-4     X
  20.08.2006 Tiller - Flå 3.div. 3-3   X  
  23.08.2006 Budal/Sokna 2 - Gimse 5.div. 2-14     X
  24.08.2006 Fosenlaget - Sokna 4.div. 3-1 X    
  25.08.2006 Flå - Malvik FK 3.div. 5-1 X    
17 25.08.2006 Frøya - Melhus 4.div. 3-0 X    
  25.08.2006 Leik - Trønder-Lyn 5.div. 5-2 X    
  26.08.2006 Singsås - Orkla 2.div. kv. 4-3 X    
  26.08.2006 Tynset - Buvik 3.div. 5-0 X    
  29.08.2006 Gimse - Gauldal 5.div. 2-0 X    
  29.08.2006 Støren - Singsås 5.div. 3-5     X
18 30.08.2006 Buvik - Flå 3.div. 2-2   X  
  01.09.2006 Oppdal - Melhus 4.div. 2-3     X
  02.09.2006 Singsås - Gimse 5.div. 5-3 X    
  05.09.2006 Gauldal - Hovin 5.div. 4-3 X    
  05.09.2006 Trønder-Lyn - Støren 5.div. 2-6     X
  07.09.2006 Kvik - Buvik 3.div. 2-4     X
19 07.09.2006 Leinstrand - Heimdal 4.div. 4-1 X    
  08.09.2006 Flå - Meldal 3.div. 4-0 X    
  08.09.2006 Melhus - Glimt 4.div. 5-1 X    
  09.09.2006 Singsås - Ranheim 2.div. kv. 2-8     X
  12.09.2006 Trønder-Lyn - Singsås 5.div. 2-2   X  
  14.09.2006 Hovin - Gimse 5.div. 0-7     X
20 15.09.2006 Sokna - Melhus 4.div. 1-3     X
  15.09.2006 Leik - Gauldal 5.div. 2-3     X
  16.09.2006 Selbu - Flå 3.div. 2-3     X
  17.09.2006 Skaun - Fjellværøy 5.div. 4-1 X    
  18.09.2006 Buvik - Nardo 3.div. 1-3     X
  18.09.2006 Hovin - Singsås 5.div. 2-9     X
21 19.09.2006 Gimse - Leik 5.div. 5-1 X    
  21.09.2006 Leinstrand - Freidig 4.div. 1-1   X  
  22.09.2006 Nidelv - Buvik 3.div. 2-2   X  
  23.09.2006 Flå - Tynset 3.div. 2-1 X    
  23.09.2006 Melhus 2 - Gimse 5.div. 5-5   X  
  24.09.2006 Melhus - Munkholmen 4.div. 7-0 X    
22 24.09.2006 Oppdal - Sokna 4.div. 3-1 X    
  24.09.2006 Leik - Hovin 5.div. 3-1 X    
  24.09.2006 Støren - Gauldal 5.div. 4-9     X
  30.09.2006 Buvik - Orkla 3.div. 1-6     X
  30.09.2006 Nidelv 2 - Melhus 4.div. 1-8     X
  01.10.2006 Klæbu - Røros 4.div. 1-8     X
Info om 50% stilling Daglig Leder

Postet av Melhus IL - Fotball den 11. Okt 2006

Fotball-styret
(11.10.06) Styret og daglig leder har blitt enig om å redusere stillingsandelen til 50% for daglig leder med virkning fra 1. oktober 2006. Daglig leder er engasjert ut desember 2006. Årsaken ligger i klubbens økonomi. Daglig leder er pålagt å prioritere sine arbeidsoppgaver ut fra sakenes viktighet og i samsvar med klubbens styre.
Noen oppgaver som tidligere ble gjort av daglig leder faller nå ned på resten av den frivillige organisasjonen. Dette medføre at de ulike verv må ta mer ansvar innenfor sitt fagfelt for at klubben kan holde sitt ambisjonsnivå.
 
Daglig leders arbeidstid/tilgjengelighet vil være fra tirsdager kl 0800 til torsdager kl 1200. Ved kontakt med daglig leder bør dette gjøres på dagtid om mulig. Ved ønsket kontakt med daglig leder ut over fastsatt arbeidstid anmodes frivillige om å bruke mail. Innsendt saker vil da bli tatt tak i når daglig leder har arbeidstid. Dette krever litt planlegning av tillitsvalgte om når de ønsker å få svar på sine henvendelser.
 
 
John Syrstad
StyrelederBli en bedre fotballtrener!

Postet av Melhus IL - Fotball den 10. Okt 2006

Fotball-styret
(10.10.06) Kjempemulighet for påfyll av trener - kompetanse. Fredag 13.10 og lørdag 14.10 holdes Trener I kurs - del 4 i Gruva. Trener I kurs består av 4 deler. Delene kan tas i vilkårlig rekkefølge. Det er derfor ikke nødvendig å ha tatt de andre delene før du tar del 4.


Hei

Kjempemulighet for påfyll av trener - kompetanse:

Fredag 13.10 og lørdag 14.10 holdes Trener I kurs - del 4 i Gruva.

Trener I kurs består av 4 deler. Delene kan tas i vilkårlig rekkefølge. Det er derfor ikke nødvendig å ha tatt de andre delene før du tar del 4.

Kurset holdes
Fredag 1800-2200, og
Lørdag 0900-1600

Antrekk: treningsklær da opplæring foregår både inne og ute på banen.

Påmelding sendes til lone.holskil@vesta.no innen ondag 11.oktober.

Til sammen utgjør de fire delkursene det første trinnet i NFFs formelle trenerutdanning og gir autorisasjon som Trener I. Melhus IL fotball har startet en prosess for å få kvalifiserte trenere til de ulike aldersbestemte lag, og om ikke lenge vil det være at krav å ha Trener I kurs for å kunne være trener fra et gitt nivå/trinn. Jeg vil derfor oppfordre til å påstarte denne kompetansehevingen.

Jeg vil i tillegg oppfordre deltagere på Trener I - delkurs 1 - som ble holdt i juni, til å delta.

Fint hvis du kan bringe denne invitasjonen til andre aktuelle kandidater på ditt lag som jeg ikke har mail-adressen til. Takk.

mvh
Lone Holskil
Utdanningskontakt MIL Fotball & Utdanningskoordinator Sone Gauldal Nord mob 91781227 lone.holskil@vesta.no
A-laget: Tap i KM-semi

Postet av Melhus IL - Fotball den 8. Okt 2006

Utklasset av Ranheim2
(08.10.06) Ranheim2 - Melhus 5-0 (2-0)
Det som skulle bli en smakfull dessert på tampen av sesongen, endte med at Melhus måtte bite i det sure eplet. Hjemmelaget var klart bedre enn et Melhuslag som var ugjenkjennelig tannløst og svakt i dag. Vi blir straffet hardt i 1.omg, hvor Ranheim scorer på 2 av 3 sjanser, mens vi misbruker tre store sjanser og sløser vekk en rekke gode overgangsmuligheter. I 2.omg får Ranheim2 tre mål etter personlige feil hos oss. En laber avslutning på sesongen, men vi får trøste oss med at kampen ikke betydde all verden.Ny seier for gutter 91

Postet av Melhus IL - Fotball den 5. Okt 2006

(05.10.06) Guttene slo til med en ny seier. Denne gang over Leik.


Guttene vant 8-3 over Leik i den nest siste kampen for sesongen.

Kampen ble preget av stygt spill og en del avgjørelser fra dommerens side som var gjenstand for heftige diskusjoner blant tilskuerne og spillerne.

Nå gjenstår bare en kamp for sesongen mot Sokna førstkommende søndag. Vinner vi der har visjanse på en plass på den øverste del på tabellen. Det er vi godt fornøyd med etter en sesong med kamper mot lag hvor Melhus er det eneste laget som har stillt med rent 15 års lag.
A-laget: Sesongen ikke over

Postet av Melhus IL - Fotball den 3. Okt 2006

(03.10.06) Selv om seniorlaget ble seriemestere søndag, er det full aktivitet på treningsfeltet denne uka. Til helga venter spill om kretsmesterskapet i 4. divisjon. Melhus møter vinneren i avdeling 2, Ranheim 2 til semifinale førstkommende søndag. Kampen spilles på Ranheim gress. I den andre semifinalen møtes Kattem og Neset.

Etter en velfortjent fridag i går, var den store "snakkisen" før dagens trening selvfølgelig opprykket. Fra nå er derimot fokuset rettet mot å prestere i kretsmesterskapet. Det er ingenting som er morsommere enn å vinne fotballkamper, og laget har i år alltid gått på banen for å vinne - ikke sikre 1 poeng eller begrense tap. Så når vi gjester Ranheim 2 uti fjæra på søndag, så er det med det mål for øyet; å vinne!

Vi vet veldig lite om Ranheim 2, men siden de satser høyt med førstelaget sitt i 2.divisjon, så er det sannsynligvis et ungt og godt lag. De har, som oss, klart å kvalifisere seg for tredjedivisjon, så det blir ingen lett kamp der ute.

Vi gleder oss til å spille flere kamper, så får vi ta en pust i bakken når siste kamp er blåst av - forhåpentligvis ikke før neste helg!

Spillergruppa vil også sende en spesiell hilsen og takk til alle de som tok turen til Tempe på søndag for å heie frem laget. Selv om det har vært glissent på tribunen i Gruva denne sesongen, så varmer det når det kommer gratulasjonsmeldinger på telefon, sms og e-post i hopetall. Laget håper at enda flere tar turen til Gruva neste år, når motstandere som Flå, Buvik og Orkla kommer på besøk! Dette blir moro!

Merk: Kampen mot Ranheim2 spilles klokken 16.00 på Ranheim gress.
A-laget: SERIEMESTER 2006

Postet av Melhus IL - Fotball den 1. Okt 2006

Tilbake i 3.divisjon!
(01.10.06) Nidelv2 - Melhus 1-8 (0-3) 
Ett år i 4.divisjon var nok. Seniorlaget til Melhus gikk i ettermiddag opp i 3.divisjon igjen etter en overbevisende seier borte mot Nidelv2. Hele 8-1 stod det til slutt, et resultat som ikke ble avgjørende i opprykksstriden, da Frøya sviktet på hjemmebane mot Orkla2. En sterk avslutning på sesongen av de sort-hvite, som nå kan se frem mot kretsmesterskap allerede førstkommende helg.

Melhusfotball.no gratulerer trener Jan Ketil Berg som har ført guttene til seriemesterskap, og hyller alle spillerne i troppen for den innsatsen de har lagt ned denne sesongen! Vi kommer tilbake med mer...

4.div menn avd 04

Lag S Vunnet Uavgjort Tapt Mål Poeng
1. Melhus 18 15 2 1 81 - 21 47
2. Frøya 18 14 2 2 73 - 23 44
3. Orkla 2 18 8 3 7 42 - 38 27
4. Nidelv 2 18 8 1 9 47 - 63 25
5. Sokna 18 7 3 8 45 - 43 24
6. Fosenlaget 18 6 2 10 44 - 60 20
7. Munkholmen 18 6 2 10 29 - 54 20
8. Rindal fotball 18 5 4 9 27 - 48 19
9. Oppdal 18 5 2 11 40 - 54 17
10. Glimt 18 4 3 11 35 - 59 15


Se også artikkel i Trønderbladet fra kampen.

 

 

Nidelv2 - Melhus  1-8
 
KAMPFAKTA
 
  4.div, 01.10.2006
Nidelv2 - Melhus 1-8  (0-3)
Tempe gress

Våt og dårlig klipt bane

 
Dommer: Erlend Fitje
Tilskuere: 75
 
MÅL
 
0-1 Håvard Øyaas (3.min)
0-2 Erik Mjøen (7.min)
0-3 Håvard Øyaas (29.min)
0-4 Einar Berg (51.min)
0-5 Trond Johnsen (76.min)
0-6 Øystein Johnsen (78.min)
0-7 Einar Berg (80.min)
1-7 (81.min)
1-8 Trond Johnsen (90.min)

LAGOPPSTILLING (4-3-3)
 
12 Håvard Johannesen  
24 Øystein Johnsen
3 Anders Sand  
16 Henning Hårstad  
9 Lars Esten Heggvik  
27 Erik Mjøen   
15 Geir Ove Berg  
25 Ola Andreas Hoel
5 Einar Berg
11 Trond Johnsen  
19 Håvard Øyaas  
INNBYTTERE
14 Håkon Sund
30 Martin Lund Øyen
28 Daniel Fagerbekk      
18 Vegard Haugen   
   
KAMPREFERAT
 
 
1.OMGANG
 
En kanonstart på kampen med to mål innen ti minutter gir gjestene trua på at opprykket er innen rekkevidde. Etter dette kommer Nidelv2 derimot mer med i kampen. Presisjonen er ikke god nok hos Melhus på det sleipe føret. Håvard Johannesen har en feberredning på 2-0, hvorpå Melhus like etter legger på til 3-0. Dette resultatet står seg til pause, fortjent eller ei.
2.OMGANG
 
Uten at spillerne får noen rapporter fra Frøya, bestemmer vi oss for å gå ut på banen i andre omgang og avslutte sesongen med stil - uansett utfall til slutt. Og hvilken omgang det blir. Kanskje ikke årsbeste, men for å sitere Trønderbladet: "Melhus vartet opp med festspill." Total dominans i andre omgang med mange fine angrep og flotte mål. Guttene gir seg ikke før Nidelv-målvakten har hentet ut 8 fulltreffere fra nota. Baklengsmålet skal få forbigå i stillhet, i respekt av Håvard Johannesens bidrag denne høsten!
OPPSUMMERING
 

Serieavslutningen på Tempebanen ble oppvisning i vakkert angrepsspill fra gjestene, som etter kampen kunne titulere seg selv seriemestere i 4.divisjon. Selv om resultatet sier at Melhus var gode, så var nok ikke Nidelv2 syv mål svakere. De ga nok litt opp utover i andre omgang, men all ære til Melhus som står på hele kampen for å ikke risikere og tape opprykket på målforskjell.

Når rapportene kommer inn om at Frøya har tapt på hjemmebane mot Orkla2, kan spillerne sprette champagnen og juble for opprykk!

MELHUSGUTTEN
Einar Berg - Gjorde stort sett som han ville på venstre kant. Litt ubemerket i starten av kampen, men spilte seg stort opp. I andre omgang var han uhåndterlig for motstanderne, som til slutt gikk på 2 gule og ett rødt kort i forsøk på å stanse vingen vår.
KAMPENS HØYDEPUNKT
- Kainn du itj heller tren på å snu dæ og spring, istedet for å spark ned han vingen som lure dæ hele tida!?

Hørt fra Nidelv-benken til spiller som fikk marsjordre etter sitt 2. gule kort. Begge etter felling av Einar Berg.

SERIEMESTERE 2006
4.DIVISJON AVDELING 04
MELHUS IL
 
Tap mot Flå for 91 guttene

Postet av Melhus IL - Fotball den 28. Sep 2006

Tap for G91
(28.09.06) 91 guttene gikk på et forsmedelig 5-2 tap for Flå.

Kampen mot Flå endte med et 5-2 tap for guttene våre. Flå vant endel på fysikken ,vi ble nok kontret i senk. vi var ikke heldige med de sjansene vi hadde heller. Men likevel var det endel positive ting i kampen. 
A-laget: Tilbake på tabelltoppen

Postet av Melhus IL - Fotball den 24. Sep 2006

Opprykks-thrilleren fortsetter
(23.09.06) Melhus - Munkholmen 7-0 (4-0)
Melhus tok tilbake tabelltoppen etter en komfortabel seier mot Munkholmen i Gruva på lørdag. I åpningen av kampen slet hjemmelaget med å skape de store sjansene, men etter 1-0 var det enveiskjøring resten av ettermiddagen. Fire fulltreffere kom rett før pause, samtidig med at gjestenes målvakt fikk marsjordre. Med ti mann klarte ikke Munkholmen og matche Melhuslaget, som lagde tre mål til etter sidebytte.

Opprykkskampen:
Frøya slo Glimt 5-2 i sin kamp, men Melhus tok med sine syv mål tilbake 1.plassen på tabellen. Laget fra Gruva ligger nå fattige 1 plussmål foran opprykkskonkurrenten med kun én kamp igjen å spille. Jevnere kan ikke en opprykksthriller bli. Melhus møter Nidelv2 på bortebane i sin siste kamp for sesongen, mens Frøya møter Orkla2. Kampene spilles søndag 1.oktober kl 15.00.

 

 

Melhus - Munkholmen  7-0
 
KAMPFAKTA
 
  4.div, 23.09.2006
Melhus - Munkholmen  7-0  (4-0)
Gruva gress

Pent spillevær

 
Dommer: Thomas Karlsen
Tilskuere: 45
 
MÅL
 
1-0 Olav Hellenes (32.min)
2-0 Geir Ove Berg (33.min)
3-0 Geir Ove Berg (42.min)
4-0 Erik Mjøen (str.) (44.min)
5-0 Øystein Johnsen (52.min)
6-0 Ola A. Hoel (70.min)
7-0 Henning Hårstad (85.min)

LAGOPPSTILLING (4-3-3)
 
12 Håvard Johannesen  
24 Øystein Johnsen
29 Olav Hellenes  
3 Anders Sand  
9 Lars Esten Heggvik  
27 Erik Mjøen   
15 Geir Ove Berg  
25 Ola A. Hoel
5 Einar Berg
11 Trond Johnsen  
16 Henning Hårstad  
INNBYTTERE
18 Vegard Haugen
28 Daniel Fagerbekk
19 Håvard Øyaas      
  
   
KAMPREFERAT
 
 
1.OMGANG
 
Hjemmelaget kunne med seier går forbi Frøya på tabellen for første gang siden tapet mot dem på bortebane. For at det skulle skje, måtte ikke bare Munkholmen slås, men det også med et komfortabelt resultat - avhengig av resultatet til Frøya. Melhus kjørte på fra start og kom til flere gode sjanser, men uten å få uttelling. Først i det 32.min klarer Olav Hellenes og krige inn ballen i mål etter en dødball. Etter dette rakner det fullstendig i forsvarsmuren til gjestene, som gikk ut med 8 mann på egen 16-meter i håp om å få kontringer. Hele 4-0 stod det da lagene gikk til hvile. 
2.OMGANG
 
Andre omgang handlet kun om hvor stor seieren skulle bli. Munkholmen hadde ingenting å stille opp med mot hjemmelagets spill. Sjansestatistikken viste til slutt 14-0 til Melhus, som dermed hadde en godkjent uttelling på sine sjanser.
OPPSUMMERING
 

Det var knyttet en del spenning til hva slags lag Munkholmen ville stille med i denne kampen. I vårsesongen var det en jevn kamp, som endte med knepen seier til Melhus. Men når Frøya nylig hadde slått laget med 12-0, så sier det seg selv at dette var usikkert. Uansett om Munkholmen hadde prestert på linje med i vårkampen, så hadde de neppe hatt noe å stille opp mot Melhus med i denne kampen. Hjemmelaget spilte en meget god kamp, prikkfritt bakover og stor entusiasme fremover.

MELHUSGUTTEN
Geir Ove Berg - Veteranen scorer to fine mål i første omgang, og er med på å åpne den berømte ketchup-flaska.
KAMPENS HØYDEPUNKT
Geir Ove Bergs første scoring. Fint kombinasjonsspill frem i banen av hjemmelaget, som avsluttes med et overhopp i gjennombruddspasningen mot kant. Geiri skjærer inn og setter ballen kontant forbi målvakten.Gutter 91

Postet av Melhus IL - Fotball den 22. Sep 2006

(22.09.06) Nye seirer for gutter 91 mot Rennebu og Singsås.

Guttene fortsetter den fine trenden utover Høstsesongen.

I de to siste kampene ble det to seire. Først slo de Rennebu 2-1 og uka etterpå ble det stor seier med 22-3 mot Singsås. Singsås kunne takke sin keeper og melhusguttenes ukonsentrasjon for at seieren ikke ble større.

Denne målforskjellen kan være god å ha med seg i en serie som virker å bli veldig jevn.

Guttene har to storseire i år da de slo Støren 22-1 i Vårsesongen.
GauldalsTippen 2006 - Runde 20

Postet av Melhus IL - Fotball den 20. Sep 2006

Gauldals-mester 2006
(20.09.06) To runder gjenstår nå av årets GauldalsTippen før vi vet hvem som blir Offisiell Gauldalsmester i Fotballtipping 2006. Vegard Tørset har lenge sett ut som en vinner og holder stadig unna helt i toppen. Marius Folde har med 11 av 12 rette på de to siste rundene krabbet opp på 2.plass, men ligger likevel 3 poeng bak unge Tørset. Også begge de to Melhus-spillerne Steinar Eggen og Trond Vikan Johnsen fikk 11 riktige siden forrige oppdatering.GauldalsTippen 2006

Resultat pr. 20.09.2006

Plass

Navn

Sted

Totalt

1

Vegard Tørset

Korsvegen

81

2

Jostein Løkken *

Trondheim

79

3

Marius Folde

Kvål

78

4

Brynjulf Kregnes

Melhus

77

 

Øystein Hoftun

Trondheim

77

 

Bjørn Ivar Haugen

Singsås

77

 

Oddvar Tørset

Korsvegen

77

 

Bård H. Stenseth

Leinstrand

77

9

Ola Joar Sundli

Soknedal

76

 

Geir Bekken

Hovin

76

11

Nils Ingulf Langlete

Svolvær

75

 

Roar Løkken

Melhus

75

13

Petter Langørgen

Gimse

73

14

Frank Darminder Singh

Ler

72

 

Per Olav Haugen

Singsås

72

16

Ida Buseth Andersen

Singsås

71

 

Oddbjørn Sandø

Buvika

71

 

Frode Dahl

Melhus

71

 

Arnt Sundli

Soknedal

71

 

Morten Dahle

Trondheim

71

 

Trond Vikan Johnsen

Melhus

71

22

Ingebrigt Eidsmo

Kvål

70

 

Steinar Eggen

Melhus

70

24

Lars Hyttehaug

Budalen

69

 

Odd Kjønsvik

Kyrksæterøra

69

 

Roy Jarle Jensen

Melhus

69

 

Ingve Løkken

Trondheim

69

 

Unni Brattset

Melhus

69

29

Gudmund Holte

Trondheim

68

 

Iver Myhre

Støren

68

 

Anne Sørflå

Ler

68

 

Eivind Ibenz Klemetsvoll

Kvål

68

 

Erling Onsøyen

Tiller

68

 

Espen Tømmervold

Tanem

68

35

Kristoffer Hyttehaug

Budalen

67

36

Arnt Mikkelsen

Røros

66

37

Bård Willy Alexandersen

Gimse

65

 

Håvard Rokke

Stjørdal

65

 

Øyvind Onsøyen

Gimse

65

 

Tonje Tangvik

Buvik

65

 

Ove Mosand

Ler

65

 

Sindre Berg

Melhus

65

43

Ingmund Solberg

Soknedal

64

 

Une Adeline Haugen

Melhus

64

 

Tor Kåre Hoel

Lundamo

64

 

Hjørvard Bjørnbeth

Gimse

64

 

Andreas Almås

Singsås

64

 

Lars Emil Hov

Budalen

64

 

Atle Hokseggen

Kvål

64

50

Bård Magnus Mikkelsen

Gimse

63

 

Roger Johansen

Trondheim

63

 

Knut Terje Vigdal

Oslo

63

 

Jens Olav Hov

Budal

63

 

Reidar Monsen

Melhus

63

55

Roger Kamphaug

Trondheim

62

 

Erlend Estenstad

Melhus

62

 

Jens Erik Arnesen

Askim

62

58

Kim Arntzen

Dyrvik

61

 

Terje Vingen

Buvik

61

 

Vegard Haugen

Melhus

61

61

Lars Gunnar Storli

Budalen

60

62

Gunnar  Servold

Trondheim

59

 

Jarle Løkken

Melhus

59

 

Finn Arne Graabak

Melhus

59

 

Oddleif Almås

Singsås.

59

66

Per Kristian Berg

Gåsbakken

58

 

Bjørn Branem

Melhus

58

 

Dag Bjørnli

Støren

58

 

Lars Esten Heggvik

Kvål

58

 

Ola Bjørnli

Støren

58

 

Asle Olav Løkken

Soknedal

58

 

Terje Tubaas

Melhus

58

73

Johan Digre

Singsås 

57

 

Svein Gunnar Arntzen

Gimse

57

 

Ole Oddbjørn Haugen

Rognes

57

76

Jørgen Nyland Graabak

Melhus

56

 

Per A. Buseth

Singsås

56

78

Odd Stein Aas

Soknedal

55

79

Ragnar Bye

Hovin

54

 

Mats Ivar Sandmo

Namsos

54

 

Abjørn Grendstabakk

Hovin

54

 

Gunvor Sunnset Alexandersen

Gimse

54

 

Anne Sundli

Soknedal

54

84

Nina Åmot

Gimse

53

85

Kim Andre Haugen

Rognes

52

86

Villy Stein

Spongdal

51

87

Hans Petter Breiby

Støren

49

 

Marit Børset

Støren

49

89

Magni Lunde

Melhus

47

90

Heidi Hyttehaug

Budalen

46

91

Karoline Lunde Simonsen

Melhus

45

92

Preben Lunde Simonsen

Melhus

43

 

Aleksander Åmot Olsen

Gimse

43

94

Else Amundsen

Singsås

38

95

Einar Broen

Brandbu

34

96

Svein-Inge Simonsen

Melhus

31


*Stiller utenfor konkurranse


R. Dato Hjemmelag - Bortelag Div. Resultat H U B
1 27.04.2006 Fosenlaget - Melhus 4.div. 3-5     X
  28.04.2006 Flå - Nidelv 3.div. 1-3     X
  28.04.2006 Klæbu - Tydal 4.div. 0-2     X
  29.04.2006 Singsås - Tynset 2.div. kv. 5-4 X    
  29.04.2006 Frøya - Sokna 4.div. 5-1 X    
  29.04.2006 Mausund - Skaun 5.div. 3-1 X    
2 29.04.2006 Singsås - Leik 5.div. 4-2 X    
  02.05.2006 Gimse - Trønder-Lyn 5.div. 4-1 X    
  04.05.2006 Munkholmen - Sokna 4.div. 3-2 X    
  05.05.2006 Buvik - Meldal 3.div. 6-4 X    
  05.05.2006 Orkla - Flå 3.div. 6-1 X    
  26.08.2006 Hovin - Støren 5.div. 6-2 X    
3 08.05.2006 Melhus - Orkla 2 4.div. 3-1 X    
  09.05.2006 Flå 2 - Gimse 5.div. 3-5     X
  09.05.2006 Støren - Leik 5.div. 1-6     X
  09.05.2006 Trønder-Lyn - Hovin 5.div. 2-2   X  
  12.05.2006 Flå - Tiller 3.div. 4-2 X    
  12.05.2006 Støren - Gimse 5.div. 1-8     X
4 13.05.2006 Selbu - Buvik 3.div. 2-6     X
  13.05.2006 Klæbu - Tylldal 4.div. 1-2     X
  13.05.2006 Rindal - Melhus 4.div. 1-4     X
  15.05.2006 Gauldal - Singsås 5.div. 3-4     X
  18.05.2006 Leinstrand - Sverresborg 4.div. 0-2     X
  18.05.2006 Gimse - Budal/Sokna 2 5.div. 7-1  X    
5 18.05.2006 Trønder-Lyn - Leik 5.div. 3-2 X    
  19.05.2006 Buvik - Tynset 3.div. 1-1   X  
  19.05.2006 Melhus - Frøya 4.div.

2-0

X    
  19.05.2006 Sokna - Fosenlaget 4.div.

4-3

X

   
  20.05.2006 Malvik FK - Flå 3.div. 4-3 X    
  21.05.2006 Singsås - Tr.heims-Ørn 2 2.div. kv. 1-9     X
6 23.05.2006 Gauldal - Gimse 5.div. 4-4    X  
  23.05.2006 Skaun - Lensvik 5.div. 3-1 X    
  25.05.2006 Leinstrand - Vanvik 4.div. 2-3     X
  26.05.2006 Flå - Buvik 3.div. 2-4     X
  26.05.2006 Melhus - Oppdal 4.div. 4-0 X    
  27.05.2006 Singsås - Støren 5.div. 8-0 X    
7 30.05.2006 Støren - Trønder-Lyn 5.div. 4-7     X
  01.06.2006 Hovin - Gauldal 5.div. 0-3     X
  02.06.2006 Buvik - Kvik 3.div. 5-2 X    
  02.06.2006 Meldal - Flå 3.div. 1-1   X  
  02.06.2006 Glimt - Melhus 4.div. 1-3     X
  02.06.2006 Heimdal - Leinstrand 4.div. 2-1 X    
8 02.06.2006 Klæbu - National 4.div. 4-7     X
  02.06.2006 Sokna - Rindal 4.div. 5-0 X    
  02.06.2006 Gimse - Singsås 5.div. 3-4     X
  03.06.2006 Singsås - Træff 2.div. kv. 0-6     X
  05.06.2006 Singsås - Volda 2.div. kv. 1-1   X  
  06.06.2006 Gauldal - Leik 5.div. 1-4     X
9 06.06.2006 Gimse - Hovin 5.div. 6-0    
  08.06.2006 Leinstrand - Fosen 4.div. 1-2     X
  09.06.2006 Flå - Selbu 3.div. 3-2 X    
  09.06.2006 Melhus - Sokna 4.div. 3-3   X  
  10.06.2006 Nardo - Buvik 3.div. 3-1 X    
  10.06.2006 Singsås - Trønder-Lyn 5.div. 6-2 X    
10 15.06.2006 Munkholmen - Melhus 4.div. 1-2     X
  16.06.2006 Buvik - Nidelv 3.div. 5-3 X    
  16.06.2006 Klæbu - Kattem 4.div. 2-7     X
  16.06.2006 Sokna - Oppdal 4.div. 3-3   X  
  16.06.2006 Leik - Gimse 5.div. 2-3     X
  17.06.2006 Tynset - Flå 3.div. 7-1  X    
11 05.08.2006 Fjellværøy - Skaun 5.div. 4-3 X    
  20.06.2006 Gimse - Melhus 2 5.div. 2-1 X    
  21.06.2006 Gauldal - Støren 5.div. 11-3 X    
  21.06.2006 Hovin - Leik 5.div. 2-1 X    
  22.06.2006 Leinstrand - Ørland 4.div. 5-3 X    
  23.06.2006 Orkla - Buvik 3.div. 6-4 X    
12 26.06.2006 Melhus - Nidelv 2 4.div. 10-1 X    
  27.06.2006 Gimse - Støren 5.div. 6-3 X    
  22.08.2006 Gauldal - Trønder-Lyn 5.div. 9-2 X    
  30.06.2006 Buvik - Tiller 3.div. 4-0 X    
  30.06.2006 Flå - Kvik 3.div. 8-0 X    
  30.06.2006 Melhus - Fosenlaget 4.div. 12-0 X    
13 22.08.2006 Leik - Singsås 5.div. 2-3     X
  01.07.2006 Sokna - Frøya 4.div. 4-4   X  
  01.07.2006 Skaun - Mausund 5.div. 4-3   X  
  16.08.2006 Buvik - Malvik FK 3.div. 2-1 X    
  16.08.2006 Flå - Nardo 3.div. 1-2     X
  04.08.2006 Nidelv - Flå 3.div. 2-3     X
14 08.08.2006 Støren - Hovin 5.div. 2-4     X
  08.08.2006 Trønder-Lyn - Gimse 5.div. 0-3     X
  11.08.2006 Flå - Orkla 3.div. 1-5     X
  11.08.2006 Meldal - Buvik 3.div. 2-2   X  
  26.08.2006 Sokna - Munkholmen 4.div. 1-0 X    
  06.05.2006 Klæbu - Brekken 4.div. 2-3     X
15 14.08.2006 Orkla 2 - Melhus 4.div. 2-2   X  
  15.08.2006 Gimse - Flå 2 5.div. 5-4 X    
  17.08.2006 Hovin - Trønder-Lyn 5.div. 8-2 X    
  17.08.2006 Lensvik - Skaun 5.div. 3-2 X    
  18.08.2006 Buvik - Selbu 3.div. 7-1 X    
  18.08.2006 Melhus - Rindal 4.div. 5-0 X    
16 19.08.2006 Singsås - Byåsen 2.div. kv. 2-3     X
  19.08.2006 Singsås - Gauldal 5.div. 2-4     X
  20.08.2006 Tiller - Flå 3.div. 3-3   X  
  23.08.2006 Budal/Sokna 2 - Gimse 5.div. 2-14     X
  24.08.2006 Fosenlaget - Sokna 4.div. 3-1 X    
  25.08.2006 Flå - Malvik FK 3.div. 5-1 X    
17 25.08.2006 Frøya - Melhus 4.div. 3-0 X    
  25.08.2006 Leik - Trønder-Lyn 5.div. 5-2 X    
  26.08.2006 Singsås - Orkla 2.div. kv. 4-3 X    
  26.08.2006 Tynset - Buvik 3.div. 5-0 X    
  29.08.2006 Gimse - Gauldal 5.div. 2-0 X    
  29.08.2006 Støren - Singsås 5.div. 3-5     X
18 30.08.2006 Buvik - Flå 3.div. 2-2   X  
  01.09.2006 Oppdal - Melhus 4.div. 2-3     X
  02.09.2006 Singsås - Gimse 5.div. 5-3 X    
  05.09.2006 Gauldal - Hovin 5.div. 4-3 X    
  05.09.2006 Trønder-Lyn - Støren 5.div. 2-6     X
  07.09.2006 Kvik - Buvik 3.div. 2-4     X
19 07.09.2006 Leinstrand - Heimdal 4.div. 4-1 X    
  08.09.2006 Flå - Meldal 3.div. 4-0 X    
  08.09.2006 Melhus - Glimt 4.div. 5-1 X    
  09.09.2006 Singsås - Ranheim 2.div. kv. 2-8     X
  12.09.2006 Trønder-Lyn - Singsås 5.div. 2-2   X  
  14.09.2006 Hovin - Gimse 5.div. 0-7     X
20 15.09.2006 Sokna - Melhus 4.div. 1-3     X
  15.09.2006 Leik - Gauldal 5.div. 2-3     X
  16.09.2006 Selbu - Flå 3.div. 2-3     X
  17.09.2006 Skaun - Fjellværøy 5.div. 4-1 X    
  18.09.2006 Buvik - Nardo 3.div. 1-3     X
  18.09.2006 Hovin - Singsås 5.div. 2-9     X
21 19.09.2006 Gimse - Leik 5.div.        
  21.09.2006 Leinstrand - Freidig 4.div.        
  22.09.2006 Nidelv - Buvik 3.div.        
  23.09.2006 Flå - Tynset 3.div.        
  23.09.2006 Melhus 2 - Gimse 5.div.        
  24.09.2006 Melhus - Munkholmen 4.div.        
22 24.09.2006 Oppdal - Sokna 4.div.        
  24.09.2006 Leik - Hovin 5.div.        
  24.09.2006 Støren - Gauldal 5.div.        
  30.09.2006 Buvik - Orkla 3.div.        
  30.09.2006 Nidelv 2 - Melhus 4.div.        
  01.10.2006 Klæbu - Røros 4.div.        
A-Laget: Viktig seier i lokal-derby

Postet av Melhus IL - Fotball den 19. Sep 2006

(15.09.06) Sokna - Melhus 1-3 (1-1)
Bortekampen mot Sokna endte med seier 3-1 og 3 viktige poeng i kampen om opprykk. Det var til tider jevnt og tøft, men utover i 2.omgang tok MIL mer og mer over, og skapte etter hvert mer enn nok sjanser. Frøya spilte uavgjort i helga, og dermed er det kun målforskjell som skiller lagene 2 kamper før sesongslutt!

 

 

Sokna - Melhus  1-3
 
KAMPFAKTA
 
  4.div, 15.09.2006
Sokna - Melhus  1-3  (1-1)
Hovsmoen gress

Pent spillevær

 
Dommer: Ole Johnny Løfald
Tilskuere: 110
 
 
MÅL
 
0-1 Einar Berg (32.min)
1-1 Henrik Flatås (51.min)
1-2 Trond Johnsen (58.min)
1-3 Erik Mjøen (str.) (76.min)

LAGOPPSTILLING (4-3-3)
 
12 Håvard Johannesen  
24 Øystein Johnsen
29 Olav Hellenes  
3 Anders Sand  
9 Lars Esten Heggvik  
27 Erik Mjøen   
15 Geir Ove Berg  
25 Ola A. Hoel
5 Einar Berg
11 Trond Johnsen
19 Håvard Øyaas  
INNBYTTERE
7 David Folde
28 Daniel Fagerbekk
30 Martin Lund Øyen      
  
   
KAMPREFERAT
 
 
1.OMGANG
 
Første omgang var en heller kjedelig affære på Hovsmoen. Melhus produserte det meste som var av sjanser foran mål, mens Soknas eneste sjanse var et frispark i stolpen. Melhus tar ledelsen ved Einar Berg etter en drøy halvtime, uten å dominere banespillet nevneverdig.
2.OMGANG
 
Om den første omgangen var et gjesp, så var andreomgangen langt mer severdig. Stemningen blant de over 100 fremmøtte steg etterhvert som underholdningen på banen tok seg opp. Det ble hardere dueller og større sjanser. Sokna var det beste laget det første kvarteret etter hvilen, og utligner fortjent etter slett press av Melhus-spillerne foran egen 16-meter. Etter utligningen våkner Melhus igjen og tar over alt. Spillet sitter bedre og da henger ikke Sokna med. Etter flere store sjanser, vinner gjestene med 3-1 når dommeren blåser av.
OPPSUMMERING
 

Årets eneste virkelige lokalderby ble omtrent så jevnt og temperaturfyllt som forventet. Sokna overrasker ved å ikke bare slå langt mot en høy spiss. I denne kampen prøvde de i perioder å spille langs bakken, faktisk! Melhus skuffer i 50 min, men viser at de er et par hakk bedre i alle ledd når det trengs. Skrur på ett ekstra gir de siste 40 minuttene og vinner fortjent.

MELHUSGUTTEN
Ola Andreas Hoel - Den vesle teknikeren imponerer på midtbanen i denne kampen. Etter å ha vært skadet store deler av vårsesongen, viser Ola nå at høstformen er på vei. Denne gutten blir viktig i jakten på opprykk!
KAMPENS HØYDEPUNKT
Geir Ove Bergs miss alene med målvakten i andre omgang. Ulykksalige Geiri blir offer får en gressmatte som ligner mer på en golfbanebunker i straffefeltet, noe som fører til at han aldri får helt kontroll på ballen før skuddøyeblikket. "Fin redning av Sokna-keeper Bjørn Bjørnli må nevnes!" (sitat: Geir Ove, red.anm.)GauldalsTippen 2006 - Runde 18

Postet av Melhus IL - Fotball den 8. Sep 2006

Gauldals-mester 2006
(08.09.06) Runde 18 av Gauldalstippen er nå ferdigspilt og det gjenstår kun 4 runder før vi kan utrope Offisiell Gauldalsmester i Fotballtipping. Vegard Tørset holder fortsatt stand i toppen av resultatlista, men ingenting er avgjort og bak han følger en rekke gode tippere med innebygd konkurransinnstinkt. Nærmest er Webmaster for GimseWeben Jostein Løkken, tett fulgt av bl.a. Ola Joar Sundli, Bjørn Ivar Haugen og Roar Løkken.GauldalsTippen 2006

Resultat pr. 07.09.2006

Plass Navn Sted Totalt
1 Vegard Tørset Korsvegen 72
2 Jostein Løkken * Trondheim 70
3 Ola Joar Sundli Soknedal 69
  Øystein Hoftun Trondheim 69
  Bjørn Ivar Haugen Singsås 69
  Oddvar Tørset Korsvegen 69
  Roar Løkken Melhus 69
8 Brynjulf Kregnes Melhus 68
  Bård H. Stenseth Leinstrand 68
10 Geir Bekken Hovin 67
  Nils Ingulf Langlete Svolvær 67
  Marius Folde Kvål 67
13 Ida Buseth Andersen Singsås 64
  Petter Langørgen Gimse 64
15 Frank Darminder Singh Ler 63
  Ingebrigt Eidsmo Kvål 63
  Oddbjørn Sandø Buvika 63
  Per Olav Haugen Singsås 63
19 Iver Myhre Støren 62
  Lars Hyttehaug Budalen 62
  Odd Kjønsvik Kyrksæterøra 62
  Ingve Løkken Trondheim 62
  Arnt Sundli Soknedal 62
  Morten Dahle Trondheim 62
25 Eivind Ibenz Klemetsvoll Kvål 61
  Erling Onsøyen Tiller 61
  Frode Dahl Melhus 61
28 Kristoffer Hyttehaug Budalen 60
  Roy Jarle Jensen Melhus 60
  Unni Brattset Melhus 60
  Trond Vikan Johnsen Melhus 60
32 Gudmund Holte Trondheim 59
  Håvard Rokke Stjørdal 59
  Steinar Eggen Melhus 59
35 Ingmund Solberg Soknedal 58
  Anne Sørflå Ler 58
  Knut Terje Vigdal Oslo 58
  Arnt Mikkelsen Røros 58
  Bård Willy Alexandersen Gimse 58
  Øyvind Onsøyen Gimse 58
  Ove Mosand Ler 58
  Jens Erik Arnesen Askim 58
  Jens Olav Hov Budal 58
  Espen Tømmervold Tanem 58
45 Hjørvard Bjørnbeth Gimse 57
  Tonje Tangvik Buvik 57
  Andreas Almås Singsås 57
  Sindre Berg Melhus 57
  Terje Vingen Buvik 57
  Atle Hokseggen Kvål 57
  Reidar Monsen Melhus 57
52 Bård Magnus Mikkelsen Gimse 56
  Tor Kåre Hoel Lundamo 56
  Lars Emil Hov Budalen 56
55 Roger Johansen Trondheim 55
  Lars Gunnar Storli Budalen 55
57 Roger Kamphaug Trondheim 54
  Une Adeline Haugen Melhus 54
  Erlend Estenstad Melhus 54
  Finn Arne Graabak Melhus 54
  Kim Arntzen Dyrvik 54
62 Terje Tubaas Melhus 53
  Vegard Haugen Melhus 53
64 Bjørn Branem Melhus 52
  Gunnar  Servold Trondheim 52
  Jarle Løkken Melhus 52
  Ole Oddbjørn Haugen Rognes 52
  Oddleif Almås Singsås. 52
69 Per Kristian Berg Gåsbakken 51
  Dag Bjørnli Støren 51
  Johan Digre Singsås 51
  Lars Esten Heggvik Kvål 51
  Jørgen Nyland Graabak Melhus 51
74 Svein Gunnar Arntzen Gimse 50
  Ola Bjørnli Støren 50
  Asle Olav Løkken Soknedal 50
  Per A. Buseth Singsås 50
78 Odd Stein Aas Soknedal 49
  Abjørn Grendstabakk Hovin 49
80 Ragnar Bye Hovin 47
  Mats Ivar Sandmo Namsos 47
  Nina Åmot Gimse 47
  Anne Sundli Soknedal 47
84 Gunvor Sunnset Alexandersen Gimse 46
85 Hans Petter Breiby Støren 45
86 Kim Andre Haugen Rognes 44
87 Marit Børset Støren 43
  Villy Stein Spongdal 43
89 Karoline Lunde Simonsen Melhus 42
90 Magni Lunde Melhus 41
  Aleksander Åmot Olsen Gimse 41
92 Heidi Hyttehaug Budalen 39
  Preben Lunde Simonsen Melhus 39
94 Else Amundsen Singsås 34
95 Einar Broen Brandbu 29
  Svein-Inge Simonsen Melhus 29

*Stiller utenfor konkurranse


R. Dato Hjemmelag - Bortelag Div. Resultat H U B
1 27.04.2006 Fosenlaget - Melhus 4.div. 3-5     X
  28.04.2006 Flå - Nidelv 3.div. 1-3     X
  28.04.2006 Klæbu - Tydal 4.div. 0-2     X
  29.04.2006 Singsås - Tynset 2.div. kv. 5-4 X    
  29.04.2006 Frøya - Sokna 4.div. 5-1 X