G95: Endelig seier!

Postet av Melhus IL - Fotball den 30. Des 2008

(30.12.08) Endelig greide G95 å vinne en cup. Kadabra Cup arrangeres av Ranheim Fotball og Rosenborg. Cupen spilles som 5 a-side på kunstgress i Abrahallen. Det deltok ca 20 lag i 13-årsklassen og Melhus sitt 1. lag var turneringas klart beste. Strindheim, Ranheim og Nardos 2. ble slått i innledende puljespill. Målforskjellen var smått utrolige 44 – 9 på de 3 første kampene.
Deretter ble Astor rundspilt i kvartfinale med siffrene 9-1. Dette var vår beste kamp og ballen gikk meget hurtig på en og to touch. Sanjar var her helt fantastisk. I semifinalen ventet Nardo som kanskje har det beste 95 laget i Trondheim. Moro var det å slå dem med 2 mål, 9-7.

I finalen ventet Trond som i sommer vant Storsjøcupen. I en kamp Melhusgutta hadde full kontroll vant de til slutt 5-2. Alle 5 guttene spilte meget godt.

Giang sto meget bra i mål, særlig offensivt med sine flotte igangsettinger hvor han startet med å føre ballen ut fra mål.

Huy Ta spilte også glimrende og han viste sine egenskaper som førsteforsvarer. Ikke lett å passere han med sin ekstreme fotrapphet. Kom også ofte på fine løp bakfra og åpnet motstanderen fullstendig.

Christoffer styrte laget med sin sedvanlige ro. Han store egenskap med å dra av førstemann og for deretter å spille igjennom sine medspillere kom hele tiden til sin rett.

Sanjar var i dag helt outstanding. Vi har mast mye om at han skal gjøre riktige valg i forhold til når han skal drible og spille på ett eller to touch og dette var denne gang veldig bra. Scoret mange flotte mål. Sanjar var helt sikkert turneringens beste spiller – bedre enn talentfulle Sørloth på Strindheim.

Havdal scoret ”bøttevis” med mål, sikkert ca 40 på de 6 kampene. Venstrefoten fungerte igjen meget godt og mange knallperler ble satt inn fra alle avstander og vinkler.

Treningen på Øya har nok vært til stor hjelp i forhold til 5-a-side på kunstgressdekke. Ingen var i nærheten av å henge med. 67 – 19 i målforskjell sier litt om det.

Melhus stilte også med to andre lag. Disse kom seg ikke videre fra gruppespillet. De led nok under at de mest ballsikre gutta denne gang var plassert på samme lag.

Vi gleder oss nå til Malvik-cup i midten av februar.


Noen bilder fra Cup'en:Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.