Referat fra evalueringsmøte for trenere og lagledere sesongen 2008

Postet av Melhus IL - Fotball den 27. Okt 2008

Torsdag 16. oktober møttes trenere og lagledere for å evaluere sesongen 2008.

Alle var enige om at sesongen hadde vært flott og at jentene har utviklet seg mye gjennom våren og høsten. Målet vi som trenere/lagledere arbeider mot, er at flest mulig jenter er med og spiller fotball så lenge som mulig. I tillegg er det viktig at så mange som mulig av foreldrene har hatt et verv for laget iløpet av den tida. Vi har stor tro på at dette vil skape både samhold og stor fotball-glede blant barn og voksne.

Til neste sesong vil det bli delvis utskifting av både trenere og lagledere. Oppfordrer derfor foreldre til å melde sin interesse! Vi synes det har fungert veldig bra med 2 trenere og 1 lagleder pr lag i år. Neste år kommer barna til å bli mer blandet (både i seriekamper og cup'er) enn det de ble i sesongen 2008.

Økonomien er god. Takk til dere foreldre for god innsats både når det gjelder kaffesalg, festival-vakter og loddsalg. Vi har ca 10.000 kr på kontoen før vi får oppgjør for Melhusfestivalen. Vi stilte med ca 20 vakter og solge 30 loddbøker. Hvor mye vi får betalt for denne innsatsen vet vi ikke ennå. I tillegg kommer "avregning" i forhold til kjøp på Sportshuset (Adidas-avtalen).

Treningene vil starte opp etter påske igjen. I forkant vil det bli avholdt et foreldremøte.

Takker både spillere og foreldre for en flott sesong og ønsker dere alle velmøtt til en ny fotballsesong til våren !

Flott om også flere jenter har lyst til å bli med å spille fotball. Alle er hjertelig velkommen til å delta når sesongen starter opp igjen.

 

Hilsen

Trenere og lagledere 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.