G97: Sugende taklinger, nydelige overstegsfinter...

Postet av Melhus IL - Fotball den 6. Nov 2008

(06.11.08) Sugende taklinger, nydelige overstegsfinter, feberredninger, fabelaktige lissepasninger, volleyskudd, brystdempinger, kalassifre, glede, frustrasjon og mål – mange mål……..listen er lang over opplevelsene til gutta fra `97 sesongen 2008.
De fleste av gutta har med denne gjennomført sin 5. sesong i organisert fotball. På forsommeren kom 2 nye spillere til spillergruppen, slik at vi ved sesongavslutning teller 24 spillere. Spillerne ble tidlig i vår fordelt på 2 lag, Melhus 1 og Melhus 2.

Lagene er jevnbyrdig fordelt og består av spillere fra både Gimse- og Høyeggen barneskoler. En slik blanding har gutta vært vante til siden de begynte sine karrierer. Vi har trent inntil 2 ganger i uka på Hallsletta i tillegg til kamper. Ut over dette har vi hatt frivillig lørdagstrening på kunstgresset i Gruva.

Til forskjell fra i fjor har vi i årets sesong spilt 7er fotball. Vi har deltatt med begge lagene i Gauldalsserien +, hvor vi har spilt mot Buvik, Støren, Leik, Budal og Gimse. Det har vært spennende og lærerikt og spillerne har taklet utfordringene med langt større bane godt.

I mai deltok vi på Krokuscup. I august prøvespilte vi 11er fotball mot G96. Dette var en opplevelse gutta fremdeles snakker om, selv om vi tapte. Videre deltok vi på Flåcup i september.

Vi avsluttet sesong 2008 i Gruva 19. oktober hvor vi innledet med minicup hvor gutta var inndelt i 3 lag. Videre ble det pizza og avslutningsseremoni inne i klubbhuset og til slutt terminerte vi sesongen med å overvære kampen mellom Rosenborg – Strømsgodset.

Noen av spillerne vil fortsette fotballtrening utover vinteren. Vi har frivillig lørdagstrening i på Gruva kunstgress (så langt det er mulig) og frivillig innendørs søndagstrening på Øya kunstgress.

I skrivende stund står vi foran deltagelse på Malvikcupen 26. oktober hvor vi skal møte mange nordtrønderske lag. Det blir spennende.

Samholdet i spillergruppen er svært godt. Gutta tar vare på hverandre. Foreldrene er aktive og deltar som heiagjeng og med dugnadsinnsats gjennom året. Slik fremstår lillegutter 97 fra Melhus Fotball som gode forbilder.

Samtidig er lillegutter heldig stilt på trenersiden. 5 trenere har vært med siden starten og ser ut til å ”krumme nakken” foran en ny sesong, hvor vi sannsynligvis vil bli 3 lag.

Og til deg gutt som leser dette og har lyst til å bli med. Det er plass til deg !

Se www.melhusfotball.no/g97

Next year i Gruva !!Lillegutter 97 - Melhus 1
Bak f.v. Oddvar Berg (trener/lagleder), Thomas Bø Syrstad, Ola Sundet Duesten, Gaute Lund Berg, Gøran Foss Belsås, Odin Gundersen Rosmo, John Syrstad (trener/styreleder)
Foran f.v. Vegard Rønning, Kristoffer Selvaag Solbakken, Oliver Samdal, Runar Rygh, Thomas Williksen Nordbotn (i midten), Ole Sigurd Gran Thon, Aleksander Hatlen Fjerstad

Lillegutter 97 – Melhus 2
Bak f.v. Frode Viggen (lagleder/trener), Folke Havdal (trener), Jan Bjørge Vinsnesbakk (trener)
Midten fv: Marius Kvarme, Niklas Hall, Eskil Havdal, Lukas Viggen, Tomas Berdal, Martin Vinsnesbakk
Foran f.v. David Håpnes Leithe, Elias Håpnes Landmark, Erlend Ulfsnes Horten, Lasse Kregnes Hansen, Hans Olav Rein, Richard Holm (innfelt)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.