G2001: Unge gutter med gode treningsforhold

Postet av Melhus IL - Fotball den 25. Okt 2008

(25.10.08) Melhus fotballavdeling inviterte i vår alle 6 og 7 åringer fra Høyeggen Skole og Gimse Skole til fotball aktiviteter i Gruva. Nesten 30 forventningsfulle gutter møtte opp på første trening i mai i Gruva. Vi har hatt glimrende treningsforhold ettersom vi har trent på kunstgress en gang i uka.
Gjennom hele sesongen har vi hatt veldig bra oppmøte med ca. 20-25 gutter på hver trening. Sesongen ble avsluttet i oktober.

Vi har hatt fokus på mest mulig ballspill hvor det viktigste er å ha det artig! Vi tror det er nyttig både for spillere, foresatte, ledere og trenere å ha en «innføring»- sesong før man neste år starter med organiserte kamper.

Guttene har også fått noen kamper ved å delta på Melhuscupen (Melhusfestivalen) og Flå-cupen. I tillegg har vi hatt en kamp mot Gimse. Guttene syntes det var kjempeartig å spille mot andre lag. Både på kort og lang sikt synes vi det er viktig å samarbeide med andre klubber i Melhus. Vi ønsker derfor å ha flere treningskamper mot Gimse i 2009.

Heidi Rabben og Ole Anton Sæteraas har vært lagledere i år. Jan Havdal, Jomar Grøseth, Arild Løvset og Klas Hollakleiv har hatt ansvaret for treningene.

Vi er helt avhengig av stort engasjement for å kunne få til et godt fotball miljø for våre gutter. Vi håper derfor at flest mulig foresatte kan være med å bidra neste år også. Vi trenger både flere lagledere og trenere.

Fra guttenes deltakelse på Flå-cup

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.