Nytt Styre Melhus Fotball

Postet av Melhus IL - Fotball den 13. Mar 2024

Nytt konstituert styre i Melhus Fotball: VB: Eli Vinje, Geir Grønning, Frank Brudal, Jan Roar Lund, Fredrik Eid VF: Peder Hegerberg, Frode Eggen, Jorid Oliv Jagtøyen, Einar Holstad


Leder: Jorid Oliv Jagtøyen

Nestleder - Frank Brudal

Økonomiansvarlig - ??

Kvalitetsklubbansvarlig - Eli Vinje 

Webmaster, Hoopitsupport og politiattester - Geir Grønning

Markedsansvarlig - Fredrik Eid

Styremedlem - Einar Holstad

Styremedlem - Peder Hegerberg

Styremedlem - Frode Eggen

Anleggsansvarlig - Jan Roar Lund


Vi mangler fortsatt Økonomiansvarlig og Sportslig leder. Så bare å melde seg hvis man vil ta på seg et verv i fotballen.


Årsmøte i Melhus Fotball valgte nye medlemmer inn i styret 27 februar. 

Vi er glade for at solid kompetanse fortsetter i styret, både på marked, anlegg, sportslig og kvalitetssikring. Vi er straks klare for Kvalitetsklubb sertifisering, som også er et uttalt mål i NFF. Vårt flotte baneanlegg driftes og vedlikeholdes og vi har mange som bidrar på og utenfor banen for å gi barn og unge gode opplevelser. 

Fire nye styremedlemmer ble valgt inn, og dette var Einar Holstad, Frank Brudal, Geir Grønning og Jorid Oliv Jagtøyen. Til sammen har disse mange 10-år med solid erfaring på både økonomi og ledelse innen frivillig, privat og offentlig sektor. 

Rune Jøraandstad går av etter 5 år som styreleder, men vil fortsette i ny rolle opp mot "Den trønderske fotballutviklilngsmodellen" i regi NFF Trøndelag, der Melhus er en av tre klubber som er forespurt til å bidra med støtte fra miljøene i Rosenborg og Ranheim. Han vil også tre inn i en rolle mot senior. Øyvind Eidem, Line Tirslaug, Tove Lehn og Runar Rygh takker også for seg etter flere år i styret. Takker for innsatsen dere har lagt ned for Melhus Fotball.


mvh

Styret Melhus FotballKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.