J95: Nest beste J13-lag i Trøndelag

Postet av Melhus IL - Fotball den 26. Okt 2008

(26.10.08) Verdal - Melhus 4-2 (2-1), 6-2 samm.
Selv om J95 spilte en veldig god KM-finale i kveld ble det tap 2-4 mot Verdal i den andre finale-kampen. Sammenlagt ble resultatet 6-2 til Verdal, men Melhusjentene skal uansett være meget stolt over å ha vunnet sølv i kretsmesterskapet. Det er en kjempeflott prestasjon av ett lovende jentelag fra Melhus. Neste år er det nye muligheter...
Fornøyde jenter tross 4 - 2 tap

Etter busstur fra Melhus ankomm jentene med godt humør Verdal stadion. De var veldig fokusert på kamp noe spillet også viste i dag. I starten presset vi hjemmelaget skikkelig men fikk 2 baklengs etter noen kjappe kontra løp. Etter godt samspill  skåret Eva Grøtan. Jentene gikk til pause med 2 - 1. Etter pausen skåret Eva enda et mål slik at det sto 2 - 2 før hjemmelaget  igjen fikk mål.

Alt i alt en meget god kamp av Melhus jentene med innsats i hver takling og i hvert løp, men Verdal var bedre enn oss og vi er fornøyd med en god andre plass.

Etter kampen var vi invitert til servering i klubbhuset, med boller,vafler, kake og brus. Slik fikk årets siste kamp en hyggelig avslutning.

Vi gratulerer Verdal med kretsmesterskapet!

Fornøyde jenter i pausen klar for ny omgang

Karoline henter pokalen

Melhus J95 - Sølv i KM klasse J13 - Sesongen 2008
Bak f.v. Helle, Marte V. Eva, Tonje, Ingunn, Frida, Linda, Andrea og Kristin
Foran f.v Thea, Christine, Vibeke, Maria, Guro, Marthe A, Marianne og keeper Karoline liggende med pokalen